De spanning stijgt

Zondag is het zover. De grote proef. Tilff-Bastogne-Tilff 237km over niet echt het vlakste parcours. Als het weer blijft zoals het is zal dat toch al meevallen, want het is echt bangelijk weer om in rond te fietsen, zalig in het zonneke.

Dinsdag van het lopen pokke-stijf geweest. Daarom vandaag nog een toerke gedaan. Gisteren op en af naar het werk, 's avonds met een omweggeske. Daarstraks naar de rugby gereden via Rumst - Reet - Kontich - Boechout, zo'n 50km.
Daar dan wel in de fout gegaan door een paar pinten te drinken, vooral voor die stijfheid in de benen doet dat geen goed peins ik. Terug naar huis nog een 10-tal km, dus in totaal nog zo'n 60km losgereden.
Voor de rest zit ik wel goed. Als ik het kopke koel houd en rustig blijf rond draaien zonder zot te doen - 'k zal al diep genoeg moeten gaan bergop - zal het wel lukken. 't Is wel enorm ver natuurlijk, maar ik denk dat Maarten ook niet van plan is om door te vlammen. De bedoeling is vooral om aan te komen en dat zal al zwaar genoeg zijn.
We gaan proberen om tegen 6 uur te vertrekken in Tilff, dat wil zeggen da'k tegen 4 uur uit mijne nest moet zijn. Om 4u30 rijden we door.

'k Ben eens benieuwd.

Reacties