11/09/2013 ochtend: voegen

Hier komt meestal een stukje van de gedachten gang  van onderweg op de fiets.  'k Ben een uur onderweg dus toch efkes tijd om over vanalles na te denken... en ge moet dat allemaal niet te zwaar opvatten.
Vandaag was het vrij numb.  Er werd weinig nagedacht, behalve dan misschien, van hieruit is't nog zover... hier ben 'k halfweg... nog een kwartierke... komt daar nu echt geen eind aan... 'k ben er eindelijk.
'k Was moe... te laat gaan slapen om om 6u op te staan en een uur naar 't werk te fietsen (en dan moet ik straks nog terug).  't Ligt allemaal aan die voegen.  Zelliges tegels... chic ze, maar dat voegen is een niet simpel.  Er zitten vrij veel niveau verschillen die maken dat het voegen en dan vooral het proper maken lang duren.  Tot overmaat van ramp lijken niet alle voegen van de eerste keer helemaal gevuld en zal ik dus nog eens moeten voegen en vooral dat proper maken.
Gisteren was't 23:00 gepasseerd tegen dat ik gedaan had.  Kids allemaal al in bed, Linsay knock-out op de zetel voor TV.
't Is duidelijk, voegen is mijn ding niet en 'k zal heel blij zijn als't achter de rug zal zijn en dat is hopelijk vanavond.
Positief feit, om de negatieve toon van vandaag toch te breken, er komt een einde in zich in de badkamer... als't zover is zal'k hier ook eens een foto posten.
Nu aan't werk, met moeite want de kop is zwaar.

I just rode 25.5 kilometers! Check it out on #strava: http://app.strava.com/activities/81642103

Reacties