24/09/2013 ochtend: goulash

Op weg naar 't werk een hoopje goulash zien liggen.  Een plat gereden konijn met het meeste van zijn ingewanden in de goot.  Het kan aan mij liggen, maar ik moest meteen aan goulash denken.  Hoewel er qua "smakelijkheid" wel wat ruimte tussen licht... een beetje duister.
En ja het zijn stilaan duistere tijden.  Terug met de lichtjes aan en het flou vestje (dit keer niet de plastiek) om toch maar een beetje op te vallen tussen al die witte en rode lichten die u langs alle kanten voorbij zoeven en waarvan de meeste eigenaars lijken te vinden dat je helemaal niet op baan mag zijn als je eens van fietspad naar fietspad het waagt om de baan over te steken.  Hopen en vooral je best doen om niet te eindigen als goulash in de goot.
Ik moet eerlijk zijn en toegeven dat er ook heel hoffelijke chauffeurs zijn en ik weet niet of het iets betekent, maar die krijgen steevast een knikje of handje terug als bedankje om met een 'arme' fietser rekening te houden.  Met momenten is het een strijd... er zijn er bij die je precies met opzet niet zien en dan is het eens een keer een verademing als er een auto stopt of wacht om je veilig door te laten.
M.a.w.: nen dikke merci aan alle automobilisten die wel uitkijken naar tweewielers met kleine lichtjes en een fluo vestje. 

I just rode 26.2 kilometers! Check it out on #strava: http://app.strava.com/activities/84515460

Reacties